Road Media Webdesign

Nyt bad/Multi-Living Badprogram 01.2017

Badeværelse miljøer

Her kan du finde inspiration til dit nye badeværelse. Desuden kan du se mere i vores Badprogram som du finder i vores download sektion.

Nyt bad eller renovering af det gamle

Multi-Living er en dansk producent af badeværelsesmiljøer, badskabe og låger. Vores forhandlere kan findes i store dele af landet. Hvis du er er på udkig efter et nyt badeværelse eller en renovering af det gamle, så kan du her finde din nærmeste Multi-Living forhandler

Renovering af bad

Det er ofte meget billigere at renovere sit gamle bad end at investere i et nyt. Vores forhandlere er eksperter i at vurdere, om det er nok med en renovering af det gamle bad, eller det kræver et helt nyt bad.

Funktioner

Som standard er der fuldt udtræk i vores badskuffer, hvilket giver overblik over hele skuffens indhold, også det der står bagerst.

Lukkesystemet bremser dine skuffer blødt og får dem til at lukke i én stille og lydløs bevægelse. For at lette rengøringen kan skuffeforstykket nemt tages af. Det eneste du behøver, er et drej med en skruetrækker.

Skufferne er lette at justere. Både op og ned samt fra side til side.

Skuffeudtrækket har kugler i skuffeskinnen, hvilket giver styrke og sikrer let og lydløs betjening.

Med vores Click-on teknik kan badlågerne af- og påmonteres uden brug af værktøj. Justeringsskruen sikrer, at lågen aldrig sidder skævt og kan justeres både op og ned samt fra side til side.

Lågehængslerne er testet til mere end 20 års brug, hvilket betyder at de kan tåle at blive brugt og justeret i hele køkkenets levetid. Hængslerne er udført i metal og som standard bruges 110 gr.

Garanti på badelementer

Vi giver 10 års funktionsgaranti på alle bevægelige metaldele som eksempelvis skuffeskinner og hængsler.

Og det tør vi, fordi vi kun anvender udtræk af højeste kvalitet, som kan belastes med helt op til 30 kg.

Find nærmeste forhandler af Multi-Living