Road Media Webdesign

Skydedøre og garderobeskabe

Multi-Living er en veletableret forhandler af garderobeskabe og skydedøre. Vi har alt i skydedøre og garderobeskabe!

Skydedøre og garderobeskabe

Du kan købe vores skydedøre og garderobeskabe hos mange af vores faste forhandlere overalt i Danmark. En skydedør kan sagtens være mere end bare en skydedør! Også uden at det behøver koste en formue! Med en skydedør eller garderobeskab fra Multi-Living kommer begrebet Dansk Design til sin gode ret.

Vi giver dig en skydedør eller et garderobeskab, der hurtigt kan gøre din bolig unik. Alle vores skydedøre er i højeste kvalitet og findes i stilrene, tidløse design. En skydedør fra Multi-Living giver et strejf af luksus i hverdagen.

Garderobeskabe i høj kvalitet

Når vi snakker om kvalitet er det både kvaliteten af materialer og designet på den enkelte skydedør samt vores forhandleres kendskab til skydedøre og garderobeskabe, vi mener. Vi lægger stor vægt på, at alle vores forhandlere har stor viden om vores produkter.

En skydedør eller garderobeskab i dine mål

Vores skydedøre bliver produceret i et unikt, tidløst og praktisk design. Vores skydedøre og garderober er både smarte og meget fleksible. Du har mulighed for selv at vælge farve, materiale og størrelse til alle skydedøre.

Vores skydedøre og garderobeskabe produceres i bredderne 50 cm til 250 cm og i højder op til 350 cm.