Køkkenforhandler - bliv forhandler af Multi-Living køkken, bad og garderobe

Køkkenmarkedet er igen på vej op, hvorfor vi søger forhandler i udvalgte områder, og derfor har du nu muligheden for, at blive Multi-Living forhandler. Vi kan tilbyde en konkurrencedygtig forhandlingsaftale der omfatter hele vores brede sortiment af køkkener, bad, bordplader, hvidevare samt garderobe og skydedøre.

Derfor søger vi nu dygtige køkkensælger eller lederprofiler, som går med drømmen om at blive selvstændig, og etablere egen køkken butik. Du vil blive en del af en Multi-Living kæden, hvor du kommer til at arbejde under frie rammer - det er dig selv der sætter dagsordenen. Hos Multi-Living betaler man ingen kædeafgift, og vi sørger for med et gennemprøvet og konkurrencedygtigt sortiment, at du som forhandler kan tjene penge. Det vigtigste er dog, at du brænder for salg, god kundeservice, markedsføring  og udvikling af din forretning. 

Er det noget du har lyst til at høre mere om, så kontakt Ove Dalsgaard på telefon: +45 25422500, eller send en mail på oda@multi-living.dk 

Med venlig hilsen,

Multi-LivingKorpus i høj kvalitet Vælg mellem flere forskellige farver korpuskanter - monteres mod mindre tillæg i prisen.

Vores køkken, bad og garderobe fronter, findes i mange varianter - lige fra standard melamin låger, til håndsleben træfronter, så ved Multi-Living kan du også få et snedkerkøkken.  
Vi har et bredt netværk af leverandører, og derfor har vi mulighed for at gå længere for dine kunder - hvis vi ikke har det i sortiment, så gør vi indsats for at finde det kunden ønsker. 


Sort Køkken - Nevada sort struktur folie Dyb sort foliefront med flot børstet struktur. Monteret med greb.

Med køkken, bad og garderobe fra Multi-Living kan i være sikre på design, materialer og udførelse i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 
Vores korpus er i en kvalitet, som ligger i den øverste del af køkkenmarkedet, og findes i en bred pallette af varianter.

Samtidig med det solide håndværk, kan vi tilbyde både standard og individuelle løsninger - vi kan til enhver tid, opfylde kundens behov og ønsker.