Skydedørsskabe der løser alles behov

Drømmer I også om et smukt soveværelse eller et bryggers med stil - så er det måske skydedøre, der er den rigtige løsning? 

Multi-Living har efterhånden mange års erfaring med skydedørsindretninger og vi lægger stor vægt på et ordentligt udbud i en ordentlig kvalitet - et lille strejf af luksus i hver-dagen. Skydedøre bruges efterhånden overalt i hjemmet og er suveræne til at skabe smuk og funktionel orden. I soveværelset som garderobe, i børneværelset til opbevaring af både tøj og legetøj. Hjemmekontoret kan gemmes af vejen med en skydedør og bryggerset kan forvandles til entré når vaskesøjlen kommer bag skydedøren.
Bag skydedørene gemmer sig indretningsmoduler til ethvert formål. Vi tilbyder også smarte løsninger til udtræksmoduler, skohylder og meget mere.
Vores skydedøre produceres i bredder fra 50 til 250 cm, i højder op til 280 cm og der kan mixes på kryds og tværs med farver, overflader og materialer. Så er vi sikre på, at I får den løsning, der passer til netop jeres behov.


 
Link til Mogensen skydedøre

Mogensen er specialist i individuelle, fleksible og gennemtænkte garderobeskab- og skydedørsløsninger til

  • garderobeskab, walk-in-closet og arkiv og indbygningsreol
  • hjemmekontor, bryggers, rumdeling samt afskærmning af hvidevarer og varmeinstallation, m.v.
  • fritstående skabs- og garderobeløsninger
  • løsninger til kontorer og institutionerGarderobe med praktisk indretning

Multi-Living tilbyder et bredt udvalg af skydedørsløsninger. Kun fantasien sætter grænserne for, hvordan du udnytter boligens skråvægge og bryggers bedst muligt. En stor walk-in løsning er også en mulighed. Skydedørene produceres i et stort udvalg af farver og træsorter. Du kan frit vælge og sammensætte dit eget design.
Her er det, det indre der tæller! Det vigtigste er, at indretningen bag dørene udnyttes optimalt. Spørg derfor altid din forhandler til råds, så du er sikker på at få det rigtige indretningsforslag.


Tilbehør og løsninger til dit skydedørsskab

Sammensæt dit eget design med det store udvalg af farver og træsorter. Skydedørene produceres så de passer til rummet, som neutrale eller i en speciel farver  måske er spejlpartier den bedste løsning, det vil give rummet et større synsindtryk. 

Mængden af skuffer, hylder, trådnet, skohylder samt smarte løsninger til udtræksmoduler er op til den enkelte at vurdere, men vi hjælper gerne med gode råd.