Om Multi-Living

Multi-Living blev grundlagt i 1999

Produktionen af køkkener, bad, bordplader og garderober foregår i det naturskønne Langå. Fabrikken er en af de få 100% privatejede fabrikker i Danmark. 

 Vi er ikke de største, men har ambitioner om, at være blandt de bedste, når det gælder udvikling, fleksibilitet, design og pålidelig som leverandør.  Derfor kan du, som kunde, forvente service i højsædet og produkter, der er produceret med omhu, så der også i fremtiden produceres danske køkkener. 


Dansk design og produceret i Danmark

Hos Multi-Living har fokuserer udelukkende på at fremstille køkken, bad og garderobe i absolut bedste håndværksmæssige udførelse i en kvalitet og finish, som er  tidsløs og til glæde for vores kunder i årtier. 

Vi arbejder kontinuerligt på at finde de bedste komponenter, materialer og udtryk, som passer til tidens trend og som holder i mange år. 


Den rigtige løsning til hver kunde – hver gang

Det kan være svært at gennemskue kvalitet og levetid på køkken, bad og garderobe, som det danske marked tilbyder. Derfor hjælper vores erfarne forhandlere jer sikkert fra idé til færdig monteret køkken. Vores forhandlere giver jer rådgivning omkring materialer, indretning og tilbehør.
Vores forhandlere tilbyder at foretage opmåling hos jer, samt udarbejde plantegning med indretningsforslag, og beregner en pris der ligger indenfor jeres budget. Vores forhandlere har et 2D/3D designværktøj til rådighed, således at I kan få en tegning af jeres køkken, bad og garderobe.


Velkommen til Multi-Living!