Tilbehør til køkken, bad og garderobe

Multi-Living tilbehør kan dække ethvert behov for individuel indretning, til at skabe orden og overblik i dit køkken eller bryggers. Vi ønsker at tilbyde vores kunder muligheden for at vælge individuelle indretningsløsninger, til skuffer og skabe i deres nye køkken eller bad. Alt sammen i luksuriøs kvalitet.


Dispensa højskabsudtræk

Dispensa er et højskabsudtræk med maksimal udnyttelse og ingen spildplads. Udtrækket kan rumme op til 100 kg, som nemt glider ud af skabet. Dispensa er monteret på få øjeblikke, kræver ingen vedligeholdelse og er nemt at rengøre.


Tandem højskabsudtræk

Tandem giver optimal udnyttelse og helt nye muligheder for opbevaring. Selv i lågehylderne er der rigeligt med opbevaringsplads. Kan anvendes ved både højre- og venstrehængslede låger. Rammen leveres dog altid forberedt til montering i højre korpusside. Tandem højskabsudtrækket leveres i færdigpakket

DISPENSA JUNIOR III, krom underskabsudtræk

Dispensa højskabsudtrækket har fået en lillebror til underskabene, så der også her er maksimal udnyttelse og ingen spildplads. Dispensa Junior III er monteret på få øjeblikke, kræver ingen vedligeholdelse og er nemt at rengøre. Dispensa Junior III monteres i bunden af skabet, og der skal således ikke tages højde for højre/venstre montering

Comfort underskabsudtræk

Comfort er lille af størrelse - men har store anvendelsesmuligheder. Underskabsudtrækket kan indstilles helt præcis efter ønske og behov med fuldt udtræk af hele
indholdet og let tilgængelighed. Med integreret SoftStop dæmper.

LEMANS II hjørneskabsudtræk

LeMans II byder på nye forbedringer og et højt niveau af teknisk kvalitet og bevægelighed.Udtrækket er blevet langt lettere at montere, og hylderne er nu højdejusterbare. Dermed fortsætter LeMans II successen med udvikling af innovative beslag til det moderne køkken. Soft-/selv-indtræk til hylderne gør, at når de er 2/3 inde i skabet, glider de det sidste stykke ind på plads.


3/4 Karrusel Med 270 grader svingkurve

Praktisk hjørneskabsløsning med god opbevaringsplads. Afstanden mellem kurvene kan justeres efter behov og ønske.

Ewiva hævebeslag - velegnet til microovn

Ewiva mikroovnsbeslag kombinerer flot design med funktionalitet. Beslaget åbner stille og roligt, og er specielt udviklet til høje overskabe, som er velegnede til f.eks. mikroovnslåger. Hævearmens specielle design øger sikkerheden ved anvendelse af beslaget.

Top-Flex udtræksbord

Enkel og ubesværet. Når TopFlex trækkes ud, falder skuffens front ned automatisk. Bordsektionerne glider ubesværet på plads, og kan bruges delvis eller helt udtrukket. Fuldt udvidet skaber de to sektioner en brugbar overflade, som en strømlinet bordflade.